OncoDEEP

Kaj je OncoDEEP?

OncoDEEP® je obsežen biomarkerski test zasnovan za usmerjanje zdravljenja napredovanih, metastičnih solidnih tumorjev.

Ko je vašim pacientom diagnosticirana redka vrsta raka ali agresiven rak, ko kemoterapija ne deluje ali ko se rak vrne, vam OncoDEEP® lahko zagotovi jasne klinične smernice. Začenši z majhnim vzorcem tumorskega tkiva, lahko naš test biomarkerjev natančno določi terapevtske ranljivosti tumorja in hitro identificira ustrezne možnosti zdravljenja raka.

OncoDEEP® je najobsežnejši test biomarkerjev, ki je na voljo na trgu. Zajema širok nabor biomarkerjev raka, skrbno izbranih glede na njihov klinični pomen, in ponuja edinstveno kombinacijo analiz (NGS test in IHC test), ki se je izkazala za največje klinične koristi za bolnike z rakom.

Z enim preprostim testom biomarkerjev in v manj kot dveh tednih vam OncoDEEP® lahko pomaga:

  • Ugotovite vsa odobrena zdravljenja raka, ki bodo verjetno učinkovita za vaše bolnike
  • Določite, na katere vrste terapij raka je vaš pacient odporen
  • Razmislite o ustreznih onkoloških kliničnih preskušanjih
  • Razumeti, zakaj je zdravljenje raka prenehalo delovati.
Praktični nasveti bolniku pred obiskom zdravnika

Ko se soočimo z diagnostiko v smeri odkrivanja raka, ali pa odhajamo na pregled po kirurški odstranitvi raka, je bolnikom težko, saj so pod stresom in imajo mnogokrat težave s postavljanjem vprašanj zdravniku o svojem zdravstvenem stanju, kar je popolnoma razumljivo. Zato ponavadi odhajajo od zdravnika z mnogo neodgovorjenimi vprašanji, ki jih lahko bremenijo še naprej. Priporočamo vam, da se v diagnostiko oz. v zdravljenje vključite proaktivno, saj boste bolje informirani in tako lažje sprejemali odločitve o poteku zdravljenja skupaj s svojim zdravnikom.

Preberite več…

Stopite v stik z nami

Tukaj smo, da vam pomagamo in svetujemo. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.